Kérdése van? Hívjon minket bátran: +36 30 472 5797

Kérdése van? Hívjon minket bátran: 
+36 30 472 5797

  NYOMDAI TERMÉKDÍJ INFORMÁCIÓK

  A reklámhordozó papírok termékdíj tétele 85,-Ft/kg.

  Ez egy adó, melyet a gyártó, (jelen esetben nyomdánk) köteles beszedni a megrendelőtől és befizetni adó gyanánt. A termékdíj alapja a termékdíj köteles termék tömege. A termékdíj áfa köteles. A termékdíjat nem szabad az árba beépíteni, ezért kötelezően külön sorba kell feltüntetni a számlán + záradékszövegben is szerepelni fog.

  Reklámhordozó papírnak minősülnek a következők:

  (a gazdasági reklámot tartalmazó termékek közül)

  – prospektus, katalógus, ami az adott cég termékeik, szolgáltatásait hivatott bemutatni, reklámozni minden szórólap, mérettől függetlenül – újságok, napi; – heti vagy havi lapok és egyéb (akár szakmai) folyóiratok, kiadványok ha teljes nyomtatott felületre vetítve a gazdasági reklám az 50%-ot meghaladja

   

  Nem tartozik a reklámhordozó papír fogalmába:

  – a kiadványként, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50 %-ban nem gazdasági reklám terjesztésére szolgáló kiadvány, időszaki lap – a közhasznú szervezet, állam, önkormányzati szerv által, alapfeladata körében kiadott kiadvány, időszaki lap – a könyv, tankönyv – levélpapír, boríték, névjegykártya és egyéb a cég tevékenységéhez használatos bizonylatok nem minősülnek reklámhordozó papírnak, még akkor sem, ha tartalmaznak cég adatokat Szintén nem köteles az egyes vendéglátó egységekben használatos cég logóval ellátott szalvéta, étlap.
  © 2019 Alphapress.hu Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István