Kérdése van? Hívjon minket bátran: +36 30 472 5797

Kérdése van? Hívjon minket bátran: 
+36 30 472 5797

A digitális és ofszet nyomtatásnál ugyan úgy, ahogy az interaktív kiadványok és honlapok esetében is az árajánlatkérés összetett. Sok fajta és sok lépésből álló munkafázist és anyagot tartalmaznak, így az árajánlatkérés számítása minden esetben egyedi. Ár számításához az alábbi információkra van szükség – ezek ismeretében tudunk az árajánlatkérésre válaszolni, árajánlatot adni.

AMIT RÓLUNK TUDNI KELL

Cégünk ofszet, és digitális nyomdát is üzemeltet, ahol egyszínű és color nyomatokat készítünk kiváló minőségben. Emellett kötészeti munkákat is el tudunk készíteni. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 15 fő foglalkoztatásával bármilyen nyomdai, grafikai és reklám célú kiadvány elkészítésére alkalmasak vagyunk.

 

Stúdiónk többek között grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel (logó, színvilág, betűtípus, formák, marketing elemek kidolgozása), weboldal készítéssel, illetve egyéb reklám és marketing tevékenység szervezésével és lebonyolításával is foglalkozik. Szakmailag képzett, az aktuális napi trendeket ismerő, rutinos csapatunk pozitívan áll bármilyen extrém, nem szokványos igény, elképzelés elé. Akár a grafikai tervezéssel, akár a nyomdai kivitelezéssel kapcsolatban lenne egyedi, különleges, nem mindennapi megvalósítandó nyomdai terméke, forduljon hozzánk! Számunkra a kihívás mértéke fokozza a kreatív alkotói szabadságot, és teret enged az egyedi nézőpontok bemutatására.

 

Célunk az általunk kidolgozott grafikai tervek, az elkészített nyomdai anyagok, mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak megrendelőink profit növekedéséhez! Önnek nincs más dolga, mint kigondolni, mit szeretne, a többit ránk bízhatja. Sőt, ki sem kell mozdulnia, interneten, telefonon, egyaránt leadhatja megrendelését, elképzelését, vagy árajánlatkérését.

Nyomdai szolgáltatásaink

- Grafikai és arculattervezés.
- Digitális nyomtatás fekete és színes formátumban is.
- Szórólapok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Egyedi névjegyek, névjegykártyák tervezése, nyomdai előkészítése és gyártása.
- Plakátok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Extrém méretű hirdetések tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Asztali és fali naptárak tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.

- Kártya naptárak tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Reklám és marketing anyagok tervezése, nyomdai előkészítése és gyártása.
- Magánkiadású könyvek tördelése, lektorálása, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Katalógusok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Újságok, magazinok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Borítékok, levélpapírok tervezése, nyomdai előkészítése, gyártása.
- Autómatrica készítése, betűkivágással vagy egyedi nyomtatott vizualitással.

Digitális és ofszet technológián alapuló nyomdánkban igen rövid határidővel tudjuk vállalni grafikai anyagok tervezését és azok nyomását is.

SZÁMLÁZÁS FIZETÉS

 

A legyártott anyag az első megrendelés esetén minden esetben előre utalva kerül kifizetésre, az előlegszámla alapján egy összegben, a megrendelőlapon szereplő bankszámlaszámra.

Alpha-Vet Kft.
1194 Budapest, Hoffher Albert u 38-42.

Adószám: 10303304-2-44,
Cégjegyzékszám: 01-09-730169
Bankszámlaszám: 10970007-00000003-12610005 

© 2021 Alphapress.hu Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account