Kérdése van? Hívjon minket bátran: +36 30 472 5797

Kérdése van? Hívjon minket bátran: 
+36 30 472 5797

  ANYAGLEADÁSI FELTÉTELEK + ÚTMUTATÓ

  A minőségi végtermék előállításához, ami az Önök és a mi érdekünk is, jól előkészített PDF szükséges.

  Ebben szeretnénk tájékoztatást nyújtani a minél zökkenő mentesebb gyártás érdekében.A minőségi végtermék előállításához, ami az Önök és a mi érdekünk is, jól előkészített PDF szükséges. Ebben szeretnénk tájékoztatást nyújtani a minél zökkenő mentesebb gyártás érdekében.

  (Kattintson lejebb a megnevezésekre és a leírást lenyíló ablakban fog megjelenni)

  Anyagleadás
  A minőségi végtermék előállításához, ami az Önök és a mi érdekünk is, jól előkészített PDF szükséges. Ebben szeretnénk tájékoztatást nyújtani a minél zökkenő mentesebb gyártás érdekében.
  Formátum
  Betűk, vonalak
  Képek
  Oldalak
  Anyagleadási határidő
  Esetleges egyéb költségek

  Az ofszet nyomtatás és a digitális nyomtatás nyomdai leadásának hasznos előírásai.

  Egy nyomdai termék elkészítésénél elengedhetetlenül fontos az adott nyomdai technológiához tartozó anyagleadási paraméterek betartása. Ezen adatok alkalmazása azért elengedhetetlen, mert csak így biztosítható, hogy a használt technológiával készülő késztermék a lehető legjobb minőségű legyen. Az alábbiakban felsorolunk néhány technológiát és a hozzájuk tartozó általános anyagleadási paramétereket. Itt azonban megjegyezném, hogy a kért anyag kritériumai, technológiánként és nyomdánkét eltérhetnek, ezért érdemes az első néhány megrendelésnél egyeztetni a kivitelezővel.

  © 2019 Alphapress.hu Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István