Vásárlói vélemények

“Az AlphaPress nyomdával hosszú évek óta dolgozunk együtt. A nyomda szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Munkatársaik – a munkafelvételtől a késztermék kiadásáig – készségesek és udvariasak. Egészségcentrum lévén különböző megrendeléseink voltak már, melyeket minden esetben korrekt módon megoldottak. Munkájuk mindig igényes, színvonalas szép kivitelű. Gratulálok és köszönöm az együttműködést!”
 
Dr. Deák Csaba
a 4D Ultrahang Kft. ügyvezetője
a LIFE Egészségcentrum vezető főorvosa


“Fél évtizedes az együttműködésünk az AlphaPress Nyomdával, csak dicsérni tudom a csapatot! Az ALPHAZOO marketing vezetőjeként rendszeres megbízásokkal látom el őket, melyet mind grafikai, mind nyomdai kivitelezés szempontjából igényesen és precízen, pontosan, az elvárásoknak megfelelően készítenek el. Az eddig elvégzett munkák alapján nagyfokú önállósággal és kreatívan dolgoznak a grafikusok, „fél szavakból is megértjük egymást”, a nyomdai és kötészeti munkákat kivétel nélkül a vállalt határidőre szállítják! Öröm velük dolgozni, bízom benne, hogy az együttműködésünk még nagyon sokáig fog tartani!”
 
Demeter Tamás
AlphaZoo Kft.
Marketing vezető


“4 éve dolgozom együtt az AlphaPress csapatával, akikkel nagyon meg vagyok elégedve. A Procter&Gamble multinacionális nagyvállalat két szuperprémium állateledel márkájának (Eukanuba és Iams) magyarországi marketing managereként, kiemelkedően fontos számomra a minőségi, precíz, gyors munkavégzés. A brosúrák, plakátok, szórólapok, roll-upok, wobblerek, molinók és még rengeteg egyéb nyomdai anyag gyártásánál mindig figyelembe veszik egyedi kéréseimet is. Örülök, hogy együtt dolgozhatunk.”
 
Markó Mónika
Procter&Gamble
Marketing manager


“Több alkalommal volt szerencsénk az AlphaPress-szel együttműködni, változatos igényeinknek és felkéréseinknek tettek már eleget, s számtalan pozitív tapasztalattal gazdagodtunk. Mindig segítőkész, gyors, hatékony hozzáállást és munkavégzést tapasztaltunk, mindig jó benyomást tettek ránk. Munkáikról mindig jó visszajelzések érkeznek felénk is. Köszönjük eddigi munkáikat, reméljük, a továbbiakban is gyümölcsöző lesz együttműködésünk.”
 
Kökényessy Zsófia


“A kezdetektől minden nyomdai munkánkat az  AlphaPress nyomdára bíztuk. Nem csalódtunk! Nemcsak kiváló, nagyszerű szakmai kivitelezés jellemzi őket, de barátságos, gyors ügyintézés is.
Kéréseinket rövid határidővel teljesítik, nagyon rugalmasak és segítőkészek. Egyszer elfelejtettünk egy fontos meghívót időben megrendelni, másnapra, soron kívül elkészítették, ezzel zökkenőmentessé tették munkánkat.
Ezt is, és mindent köszönünk, és maradunk állandó, visszatérő megrendelőik.”
 
dr. Hermann-né Nagy Vera
ügyvezető
Hatpöttyös Nonprofit  Közhasznú Kft.


“A Szabad1 Lap nyomdai, grafikai munkáinak végzésével 2015. január hónaptól az
AlphaPress Nyomda és Kreatív Grafikai Stúdiót bíztuk meg.
A szerkesztőnk és a stúdió munkatársai közötti folyamatos kommunikáció, a közös munka eredményeként az elkészült lap tetszetős, esztétikus, igényes, kulturált megjelenésű.
Mind a szerkesztés, tördelés, nyomdai munkák, mind a háttérmunkák vonatkozásában rugalmasságot tapasztaltunk, mindezt kedvező árak mellett, rövid határidővel.
Az elkészült sajtótermék a szabadegyházi lakosok teljes megelégedésére szolgál.
Nyugodt szívvel ajánlom a jövöben bármely önkormányzamak, hivatalnak, illetve
vállalkozásnak, hogy hasonló munkákkal az AlphaPress Nyomda és Kreatív Graflkai Stúdiót
bízzák meg.”
 
Egriné Ambrus Andrea
polgármester


“Névjegykártyáinkat feltétlenül mindig velük csináltatjuk! Gyorsak, és gördülékeny velük a problémamegoldás, emellett még az áraik is a lehető legkedvezőbbek.”
 
Sárfi Benjámin